Management en exploitatie

Management en exploitatie


Iedereen wil mij ontzorgen, maar wie zorgt er voor mijn gebouw? Ook dat doet C'magne! Wij beheren gebouwen en complexen vanuit wensen en omstandigheden. Ze noemen ons niet voor niets tuinman en hotelier in één. We zijn betrokken bij de dagelijkse gang van zaken en zorgen dat alles soepeltjes verloopt. Een prettige werkomgeving zorgt voor productieve, alerte en vooral tevreden werknemers. Onze beheerplannen zorgen niet alleen voor de instandhouding van kwaliteit, maar vergroten daarnaast ook de waarde van uw eigendom. Dit doen we door lean & mean met uw middelen om te gaan. 

Strakke plannen, strikte mannen. Dat zijn wij.
 

Groot en klein

Of het nu gaat om grote bedrijfsterreinen of een klein gebouw, voor iedere opgave heeft C'magne een oplossing. Wij denken niet in ruimte of oppervlakte, maar in kansen en potentie.
 

Altijd tot het gaatje

Dat een succesvolle exploitatie niet ophoudt bij het ter beschikking stellen van een gebouw weet C'magne als geen ander. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken: van een accurate receptioniste, onberispelijke boekhouding tot een strakke technisch beheerder, C'magne levert kwaliteit op alle vakgebieden! Snel, vriendelijk, accuraat, professioneel en bovenal compleet.
 

Kostenbesparend

Bij het optimaliseren van exploitatie is kostenbesparing vanzelfsprekend. Omdat C'magne zich dicht bij de gebruiker, het gebouw, de diensten en de eigenaar bevindt worden de mogelijkheden tot verbetering van efficiëntie ruimschoots vergroot.
 

Voorbeelden in uitvoering en gedaan

C-mill BV: ©-mill Heerlen

C'magne is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling, exploitatie en het management van het voormalig Philipsterrein in Heerlen, genaamd ©-mill. Voor alle ondernemers op het terrein dient C'magne als 'hotelier' en 'connector': zien wat mensen nodig hebben en daar op inspelen. Verbindingen creëren, oplossingen aandragen, mee-denken en  mee-ondernemen. Dat wordt gedaan middels integraal management, verhuur, services en de uitgebreide dienstverlening. ©-mill is daarom in 2011 uitgeroepen tot beste bedrijventerrein van Nederland.
 

Office à la Carte, Sittard

C'magne verzorgt het integraal management van het ondernemershuis op basis van het ontwikkelde concept en de uitgevoerde verbouwing. Op basis van het hotelier-concept is C'magne verantwoordelijk voor alle beheerwerkzaamheden (gericht op eigenaar) en uitgebreide dienstverlening (gericht op huurders).
 

Valad: Parallelweg Heerlen

C'magne beheert het Valad kantoorgebouw, met meerdere huurders, in het centrum van Heerlen.
 

Fortress: Philipsterrein Sittard

Ook het voormalige Philipsterrein in Sittard is doorontwikkeld en geëxploiteerd door C'magne.
 

BTM Parkstad: Bedrijventerrein management

C'magne verzorgt het integraal bedrijventerrein management van alle 36 BTM bedrijventerreinen in Parkstad  Limburg. Een mooie en grote opgave waarbij C'magne de ondernemers op deze bedrijventerreinen als ook de verschillende gemeenten ondersteunt en een compleet nieuw management concept wordt geïmplementeerd.
 

Trudo: Strijp S Eindhoven

C'magne ondersteunt bij het management en de exploitatie van circa 70.000m² aan gebouwen in het internationaal bekende herstructureringsgebied Strijp S met grote mate van multifunctionaliteit. Voor eigenaar Trudo verzorgt C'magne het integrale beheer en management van al deze gebouwen, met in totaal meer dan 300 huurders in bijvoorbeeld het bekende Klokgebouw en de Apparatenfabriek.

 

 

 
 
  deel dit artikel