Advies

Advies


De meest duurzame manier van bouwen is door het niet te doen. Wij zien bestaande kwaliteit in huidige gebouwen en voegen juist daar kwaliteit toe waar de opdrachtgever behoefte aan heeft. 

Dit doen we altijd samen, waarbij C'magne adviseert. Door te beginnen 'from scratch' of juist na een gedegen onderzoek werken we samen naar het doel toe. Jouw vraag vullen wij in met de brede ervaring die we hebben opgebouwd. Middels een gezamenlijke brainstorm, verhelderende schetsen of messcherpe teksten slaan we samen de spijker op z'n kop. En altijd volgt de vorm de functie, want de gebruiker staat centraal.
 

Met welke concrete vraagstukken kun je bij ons terecht

  • C'magne realiseert hergebruik van leegstaande of grotendeels onbezette gebouwen. Wij ontwikkelen vernieuwende concepten en blazen daarmee nieuw leven in deze bestaande complexen.
  • Eén gebouw of een voltallig bedrijventerrein? C'magne biedt vastgoedeigenaren en hun gebruikers een passende oplossing voor elk afzonderlijk huisvestingsvraagstuk.
  • Ieder gebouw moet zijn rendement opleveren. Dit bereikt C'magne door op een juiste manier bestaande gebouwen actief te beheren en te exploiteren, waarbij het ontzorgen van de gebouweigenaar altijd centraal staat.

Wat is onze werkwijze

C'magne neemt de mens als uitgangspunt in al hun opgaven. Niet het stapelen van stenen, maar juist het faciliteren van de gebruiker geeft een gebouw waarde. Service en dienstverlening aan zowel de vastgoedeigenaren als de daadwerkelijke gebruikers vormen daarom de basis van het nieuwe 'vastgoeddenken'.

Wat levert dit op?

Als vastgoedeigenaar investeer je bij C'magne in een solide en rendabele vastgoedbelegging. C'magne staat garant voor waarde-ontwikkeling als gevolg van een positieve cashflow door haar effectieve exploitatiewijze en dienstenlevering.
 

Voorbeelden

Wonen Limburg: Voormalig HTS Heerlen

Een leegstaand schoolgebouw, de voormalige HTS Heerlen, ondergaat een doorontwikkeling. C'magne adviseerde in de tijdelijke ingebruikname van dit complex en haar toekomstvisie. Onder de naam Urban Soul wordt het complex nu dé plek waar veel stedelijke functies samen komen: van kunstenaars tot scholieren van het Grotius College.


Wonen Zuid: Huisvesting Wonen Zuid

Wonen Zuid ging in 2014 op zoek naar een nieuwe huisvesting voor haar locaties in Heerlen en Roermond. C'magne verzorgde hierbij de totaaladvisering en de ontwikkeling vanaf het programma van eisen: van de architectuur tot en met de realisatie. Zelfs bij de verhuizing hielpen wij een stevig handje mee.


Rolduc: Rolduc Kerkrade

C'magne verzorgde de strategische advisering voor hergebruik van een leegstaand school-/kantoorgebouw binnen het Rolduc complex, waarbij de opgestelde reken- en exploitatiemodellen als fundamentele basis dienden.


Stichting Relim: Doorontwikkeling Relim Landgraaf

C'magne verzorgt voor Relim zowel de huisvestingsadvisering als het projectmanagement van de doorontwikkeling van de voormalige Ondergrondse Vakschool in Landgraaf. Een mooi voorbeeld van een nieuw leven geven aan een oud (mijn)gebouw.

 
 
  deel dit artikel